2013-09-25 08:47:17• hírek • Blikk.hu

Szerelme miatt válik meg otthonától Tibi bácsi

Szupermodern lakásban kezd „új életet" Dévényi Tibor, a retro-dj. Új építésű tetőteraszos ingatlanra cserélte nagypolgári otthonát. Tibi bá' nem könnyen vált meg legénylakásától, az új lakásban azonban már kedvese, Bea  is gyakrabban vele lesz. Ő és lakberendező is segíti az új környezet kialakítását, és már most nincs könnyű dolguk vele.

Tibi bá' otthon is ragaszkodik retrós imázsához, és egyáltalán nem szívesen válik meg, „filléres emlékeitől". Egy fiatal lakberendezőtől már el is köszönt, ezután csak olyantól fogad el segítséget, aki képes rá, és hajlandó kedvenc régiségeit beleálmodni az új, modern miliőbe.

A nagy változtatásra egyébként azért volt szükség, mert Dani fia már nem lakik vele, és egyedül nem akarta fenntartani a nagypolgári lakást. 14 évvel fiatalabb párja, Bea, valamint kisebbik fia, Máté  ízléséhez ez a világ közelebb áll, ők ketten jobban fogják magukat érezni a parkos, nagy teraszos környezetben.

- A fiatal lakberendezőm sorra ki akarta velem dobatni a kedvenc bútoraimat, nemegyszer mentettem ki egy-egy nagy szerzeményemet a szemétből - panaszolta a Blikknek Tibi bá', aki örül, hogy a Hal a tortánt még a régi lakásában forgatták, így marad róla filmes emléke.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: